Fysioline kumppanina

Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät. Laajalla palveluvalikoimallamme tuemme ja autamme tekemään kestäviä ja kannattavia ratkaisuja. Olemme kumppanina niin pienemmissä kuin isommissa ja pitkäaikaisissa ratkaisuissa.

Konsultointi

xxxxx

Rahoitus

Tarjoamme joustavaa rahoituspalvelua kauttamme tehtäviin hankintoihin. Kokonaisuudet ja laitteet voi hankkia kertainvestointina, leasing-rahoituksella tai palvelumallilla kiinteään kuukausihintaan. Lyhyempiin maksuaikoihin vaihtoehtona on myös osamaksusopimus.

Hoidamme rahoitusneuvottelut puolestasi, kun laitteiston hankinta on ajankohtaista. Leasing-sopimuksen yhteyteen on myös mahdollista liittää erilaisia lisäpalveluja, kuten esimerkiksi sopimus määräaikaishuollosta. Tällöin puhutaan palveluleasingista, jossa tehdään sopimus kokonaispalvelusta ja laskutus hoidetaan vaivattomasti yhdestä ja samasta paikasta. Rahoitusaika vaihtelee tarpeen ja rahoituskohteen mukaan ja on tyypillisesti 2-5 vuotta. Leasingsopimuksen päättyessä voit vaihtaa uusiin ja tilanteeseen paremmin soveltuviin laitteisiin. Saat myös lunastusoikeuden rahoitettuihin laitteisiin sopimuskauden päättyessä.

Kiinteän kuukausihinnan palvelumallilla uusimme laitteet sovituin määrävälein ja käytössäsi on aina ajanmukaiset laitteet ja välineet. Palvelumallilla maksat vain laitteiden käytöstä ja ylläpidosta, et omistamisesta.

 

Tilanhaku

Suunnittelu

Koulutus

Oma koulutusorganisaatiomme FAF kouluttaa myös asiakkaitamme ja tarpeen mukaan räätälöimme koulutuksia vastaamaan asiakkaidemme tarpeita….

Markkinointi